Ögonlocksplastik Stockholm

Moderna och skonsamma skönhetsbehandlingar

Om oss

Vi är en ledande klinik inom plastikkirurgi, kosmetisk kirurgi och medicinsk hudvård i Stockholm. Hos oss kommer du att känna dig väl omhändertagen och vi hjälper dig att ta fram den behandling som passar just dig bäst såväl inom ögonplastik som våra övriga arbetsområden.

Vi är ledande inom modern plastikkirurgi, kosmetisk och medicinsk hudvård. Vi har också lång erfarenhet och expertis inom injektionsbehandlingar med fillers och Botox.  Våra medicinska hudvårdsbehandlingar har världsledande produkter utvecklat av läkare. Hos oss hittar du skickliga läkare, sjuksköterskor och hudterapeuter med lång erfarenhet. Vi talar svenska, engelska, franska och ryska.

Vi tror på att samarbete är den bästa vägen för att nå framgång. Vi delar med oss av våra kunskaper och utbyter både information och idéer med andra experter och ledare inom plastikkirurgi och estetiska behandlingar. Det gör att vi alltid kan ligga i framkant med vårt utbud av behandlingar och vi erbjuder bara sådant som vi vet är välbeprövat och säkert för er patienter.

Vårt heltäckande utbud av estetiska behandlingar hjälper dig att uppnå ett yngre och fräschare utseende.

Välkommen!

 

Ögonlocksplastik med de bästa och mest skonsamma metoderna!