Ögonlocksplastik Stockholm

Moderna behandlingar med laser

Om oss

Vi är en ledande klinik inom laserkirurgi, kosmetisk kirurgi och medicinsk hudvård i Stockholm. Hos oss blir du alltid väl omhändertagen och vi hjälper dig att välja den behandling som passar just dig bäst såväl inom ögonplastik som våra övriga arbetsområden.

Våra specialiserade läkare, sjuksköterskor och hudterapeuter har omfattande erfarenhet inom sina områden.

Vi arbetar enligt mottot skönhet genom konst, vetenskap och teknologi då det avspeglar hur vi arbetar. Med hjälp av senaste teknologi erbjuder vi våra kunder toppmoderna skönhetslösningar som utförs enligt ett estetiskt tankesätt som tar sin inspiration från de stora mästarna inom måleri och skulptur. Vi ser inte bara till ytan utan vill hjälpa hela dig som individ att hitta metoder som får dig att trivas bättre med dig själv, din kropp och ditt ansikte.

Vi tror på att samarbete är den bästa vägen för att nå framgång. Vi delar med oss av våra kunskaper och utbyter både information och idéer med andra experter och ledare inom plastikkirurgi och estetiska behandlingar. Det gör att vi alltid kan ligga i framkant med vårt utbud av behandlingar och vi erbjuder bara sådant som vi vet är välbeprövat och säkert för er patienter.

 Vårt heltäckande utbud av estetiska behandlingar hjälper dig att uppnå ett yngre och fräschare utseende.

Välkommen!

 

Ögonlocksplastik med de senaste lasermetoderna!